tirsdag 17. august 2010

Soverommet til gutta + klatreveggen er ferdig

I helga fikk vi ferdigstilt soverommet til gutta. Vi vurderte å male tre av veggene blå og en grå, men endte med å male alle blå. Blåfargen var litt mørkere enn hva vi egentlig hadde sett for oss, men vi er godt fornøyde uansett. Denne gangen valgte vi også å male døra og vi syntes at det ble veldig bra.
Her er noen bilder:







Vi fikk også satt opp klatreveggen i helga (takk til Rune og Kevin som hjalp til), og den ble meget populær fra første stund. Foreløpig har vi bare lagt en madrass på gulvet der, men vi skal kjøpe en litt mer egnet matte etterhvert.


I dag var vi på utkikk etter noen lamper til leke og soverommet til gutta, vi kom over en taklampe vi syntes var veldig kul som vi trodde kunne passe lekerommet perfekt (den var dessuten satt ned til halv pris :). - men etter at vi hadde satt den opp så er vi ikke like sikre på om vi vil beholde den. Den er litt vel stor og henger ganske langt ned (dette kan vi fikse greit med å fjerne en stang dog), og Line mener den ikke er riktig plassert i taket. Jeg synes den var veldig kul og har egentlig lyst til å beholde den. Hva synes dere?

2 kommentarer:

  1. Hei Line og Ståle!
    Synes lampa er kjempekul, og synes den glir rett inn i rommet. Synes så absolutt dere skal beholde den!

    Klem fra Katrine Halvorsen

    SvarSlett
  2. Heei:)
    Kjempe fin blogg:)
    Håper dokk har det fint der nede i sør:)

    Hils de andre!
    Hilsen Gruben-ramp`an..!

    SvarSlett