tirsdag 10. august 2010

Loftet kommer seg

Grunnet en bortgjemt kameralader + laptopbatteri som har gått i søpla så er det en stund siden forrige bloggoppdatering. - laderen funnet og nytt batteri bestilt (tips: ikke legg kameraladeren på et "lurt" sted i et "nytt" hus)...
Vi har fått gjort endel i heimen siden sist, taket og bjelkene på loftet er malt, soverommet til gutta er grunnet ferdig og vi har akkurat malt første strøket i taket der og.
Her er et par bilder av taket og bjelkene på loftet:

Vi gikk for panellakk i taket og vi satt den jobben til et par litauere (det hadde tatt oss laang tid å gjøre det selv). Det å male med panellakk over såpass store flater + skråtak er ikke det enkleste og det ble endel overlapp, men vi synes det ble bra til slutt. Bjelkene er malt brunsvarte og vi syntes det funket veldig bra. Vi har enda ikke helt bestemt oss for hva slags farge vi skal gå for på kortsidene, men det står mellom samme hvitfarge som vi allerede har på langsidene eller en mer grålig panellakk.

Vi har også fått inn tvsofaen. -jepp, den er ganske så god å sitte i.


Tidligere i sommer hadde vi besøk av Nokkve, Embla, Bjørg og Geir det var veldig hyggelig. - her er et par bilder fra den dagen vi var i dyreparken med dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar